Skoletasker Til Børn

Ergobag Pack Horse WhisBearer Skolepakke 20L, Dark Blue Terrazzo, Skoletaske

1,359.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 4737300425832227 Kategori:

Ergobag skoletaskesættet bestående af en skoletaske, en gymnastiktaske, et penalhus med indhold og et ekstra penalhus i en flot lilla farve med et mønster i lilla nuancer og velcromærker med hesteviskertema.
Skoletaske:
Skoletasken har en helt fast bund, og en ryg, der giver ergonomisk støtte. Ryggen kan justeres efter barnets højde, så tasken passer perfekt til det voksende barn og kan bruges i mange år. De polstrede skulderstropper kan både justeres i længden, og efter hvor højt oppe på bagsiden af tasken, de skal sidde. Tasken har desuden en justerbar bryststrop og et hoftebælte, der kan tages væk, hvis man ønsker.
Du åbner tasken med et magnetisk spænde, og indvendigt åbnes den med en træksnor. Tasken har et stort rum med polstrede rumdelere, der kan tages ud. Der er en lille netlomme, der lukkes med lynlås og en stor lomme, der sikrer, at tunge bøger holdes på plads. Der medfølger en brevordner i hård plastik, som hjælper med at holde styr på tynde bøger, løse papirark osv.
Forrest på tasken, er der en lille lomme med lynlåslukning og en holder til drikkedunken. På den ene side af skoletasken og på hoftebæltet finder du lynlåslommer med plads til fx nøgler og togkort. Øverst, er der en lille lynlåslomme, hvor du kan fastgøre et regnslag (købes separat). Forrest har skoletasken en smart lomme med plads til en jakke eller lignende.
Der er håndtag både indvendigt og udvendigt, så du kan hænge tasken på en krog, både når den er lukket og åben.
Tasken er fyldt med praktiske reflekser, der gør, at barnet er synligt fra alle retninger. Tasken kan dekoreres og tilpasses efter barnets egen stil ved at skifte de 4 velcromærker ud, og der er en lille ring, hvor man kan fastgøre en nøglering.
Gymnastiktaske:
Gymnastiktasken fra Ergobag har en blød bund og ryg samt brede, justerbare skulderstropper, der kan åbnes med klikspænder. Tasken er opdelt i to rum, der hver især har lynlåsåbning, så vådt og tørt tøj kan holdes adskilt. På den ene side, er der en netlomme med en elastikkant, og på bagsiden, er der en åben lomme. Rygsækken har en justerbar rem med et klikspænde højst oppe, så den kan fastgøres i skoletaskens bærehåndtag, samt et klikspænde på skulderstropperne, der kan klikkes fast på siderne af skoletaskens bund. Gymnastiktasken har også et bærehåndtag på toppen. Der er en bred reflekterende stribe foran, og gymnastiktasken har også et velcromærke med hesteviskertema.
Penalhus:
Det ene penalhus har lynlåsåbning og indeholder masser af tilbehør i god kvalitet fra Lyra.
Penalhuset indeholder:
16 farvekridt (10 tynde + 6 tykke)
1 tyk blyant
2 viskelædere
1 lineal
1 blyantsspidser med to huller i forskellig størrelse
1 pung
1 skoleskema
Det andet penalhus er lavet i læder og har faste sider. Det har lynlåsåbning, og i låget, er der en lynlåslomme. Penalhuset består af et stort rum med et låg øverst, der kan vendes opad. På lågets ene side, er der 5 elastikremme til blyanter, tusser osv., og på den anden side, er der to brede remme til fx viskelæder eller lineal. Dette penalhus kan fx bruges til ekstra farver og tusser eller som et ekstra penalhus til skrivebordet derhjemme.
Materialerne i Ergobag-produkterne er fremstillet af 100% genanvendt plastik fra PET-flasker, og de har en PFC-fri belægning.